Fyra år, tänk det ni

Hej och hå!
Tänk, här har jag tänkt blogga i flera veckor men har inte kunnat pga. vissa meningsskiljaktigheter mellan datorn min och mig. Eftersom min Superman är en sådan datorhacker verkar det emellertid fungera nu. :)

Jag tänkte mest lämna ett livstecken såhär på bloggens fyraårsdag(!). Det har inte blivit mycket skrivet det senaste året, men det har välan åtminstone blivit ett inlägg i månaden och under de fyra år jag haft bloggen har det hunnit bli både mycket text och många fina kommentarer. Jag har luftat tankar och lärt känna nya människor, som t ex. underbara Skogsfrua, fina Mia som ger så gulliga kommentarer och givetvis också alla er andra som läser och kommenterar. Det är roligt, varför det känns en smula sorgligt att det blivit så dåligt med poster upplagda från min sida på sistone. Förhoppningsvis blir det ändring på detta framöver.

Tills vi hörs nästa gång kan ni väl ta er en titt på min senaste musikaliska kärlek. Jag deltog i Visans Vänner i Karlskronas "Visor på Bakgården"-evenemang (för tredje året i rad! :) ) för några veckor sedan och hade då nöjet att få spela samma kväll som en underbar fröken Jenny Almsenius. Denna fantastiska kvinna klev upp på scen och raka vägen in i mitt hjärta och min favoritlista för svenska artister och låtskrivare. Hennes låtar är fantastiskt välskrivna, berörande, härliga och alldeles alldeles underbara... lite som en bal på slottet ;). Hon är inspirerande och ack så härlig!

¨ Har ni Spotify kan ni lyssna på Jennys skiva "Sånt som Brinner" här. Annars kan ni ju höra efter på exempelvis YouTube, där ni kan få avnjuta låtar som den här, den här eller varför inte min mors favorit, den här. Tyvärr har YouTube inte allt man kan önska, men man tager vad man haver, som man säger... ;)

Ta nu väl hand om er så jag har någon att skriva strunt till!

Er alldeles egna,
Shass

RSS 2.0