Livstecken

Man skulle kunna tro att det inte rör på sig alls, men det gör det. Under ytan. Ibland sprattlar det till litegrann, rycker lite, darrar. Även om bloggen står stilla händer det saker runtomkring, periodvis mer än vad som känns hanterbart.

Livstecken.

Det har varit tufft ett tag nu. Den senaste månaden har varit väldigt tung. Det börjar tack och lov bli bättre, och om saker fortsätter gå framåt hoppas jag kunna rycka liv i bloggen så småningom. Jag tycker ju faktiskt om att skriva. Ibland måste man emellertid lägga energin på andra saker. Prioritera, ni vet.

Jag mår bra nu. Jag drömmer fortfarande mardrömmar, jag oroar mig fortfarande för framtiden, men jag mår bra. Jag jobbar med mig själv, min självkänsla och mitt självförtroende. Jag (läs: vi) har börjat träna på gym lite försiktigt och det känns bra. Jag har börjat bygga på två vänskaper i Holland. Jag har börjat få lite hopp om framtiden och om en månad flyttar jag ut ur lägenheten som varit mitt hem de senaste 3,5 åren. På ett sätt känns det sorgligt, men samtidigt är det ett steg framåt, ett fönster som slås upp mot världen och nya möjligheter.

Vart jag ska ta vägen? Tills vidare tidvis en trappa upp, tidvis de 3 milen ut till mor. Tidvis Holland. Om saker går som jag önskar att de ska kommer det sista tidviset förr eller senare inte vara ett tidvis längre.

Ja. Jag kommer sakna min familj. Min Chili. Min röda krokodil och min vackra vildblomma. Ja, jag kommer sakna mina vänner. Jag kommer sakna närheten till alla jag älskar.

Men vi är inte där än. Och världen är inte så stor nu. "Hemma" ligger bara en halvdag bort.
Det går alltid att komma tillbaka.

Men allt det där är framtid. Just nu känns det minst lika viktigt, om inte viktigare, att fokusera på nuet.

Jag har inte slutat än. Jag tycker för mycket om att skriva till er. Jag tycker för mycket om att ha lärt känna er litegrann genom era kommentarer. Jag tycker för mycket om att lufta mina funderingar, recensera böcker och musik, skriva strunt och stundvis prata allvar. Jag tycker för mycket om er.


Jag är snart tillbaka. När snart är vet jag inte än, men snart blir det i alla fall.


Med värme,
Er alldeles egna Shass

Kommentarer
Postat av: vispen

Alltid lika kul att läsa dina blogginlägg kära Mimpe. Jag hopps också på att få möjlighet att flytta snart, inte till Holland men ändå.
Kram

2012-09-01 @ 19:26:32
URL: http://vispen91.blogg.se
Postat av: Anonym

En så varm och go person du är Shass! Önskar av hela mitt hjärta att allt ordnar sig till det bästa för dig. Det är nyttigt att flytta på sig ibland och som du säger; långt bort är idag ganska nära och trivs man inte kan man alltid återvända. Hoppas du njuter av den sköna sensommaren och tar en och annan tur på den Röde ibland.

Kram från oss på Dal/Sara

2012-09-05 @ 18:21:31
Postat av: skogsfrun på dal

Oj! Hade för bråttom att skicka, anonyma jag;-)

2012-09-05 @ 18:22:18
URL: http://barasaras.bloggplatsen.se
Postat av: emma

jag tror på dig! Du är awesome, det har jag alltid tyckt, och allt kommer ordna sig. Jag har verkligen saknat din blogg och dig, ska du veta!<3

2012-09-05 @ 19:01:45
URL: http://hopelosthead.blogg.se
Postat av: Marie

Kram på dig!! :)

2012-09-08 @ 14:28:04
URL: http://www.ismen.blogg.se
Postat av: Shass

Sitter här mitt i natta och läser era kommentarer och känner hur mycket jag tycker om er. Ni gör det så värt att fortsätta skriva strunt. Ni är underbara, allihop. Tack så mycket för era fina ord och för de minuter ni lägger på att läsa mitt pladder. Det betyder väldigt mycket för mig.
Stor kram till er alla.

2012-09-13 @ 03:18:12
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0