"Våldtog småbarn på film - Fick 120 år"

"Våldtog småbarn på film - fick 120 år
Hade 1,2 miljoner barnporrbilder


John Jackey Worman, 42, hade 1,2 miljoner barnporrbilder på sin dator. Och 11 000 filmer där han själv utnyttjade barn.
Det var hans ex som höll i kameran när han försökte våldta ett spädbarn.
På onsdagen dömdes han till 120 års fängelse.

John Jackey Worman, 42, ville inte vara i rättsalen när straffet avkunnades. Men ansökan beviljades inte. Istället ställdes han öga mot öga med några av offrens föräldrar, rapporterar amerikanska Daily News.
- Vad försegick i ditt huvud när du utnyttjade min dotter? undrade en mamma förtvivlat.
Hennes dotter minns inget av övergreppen men själv kan hon inte glömma.


Som att avliva djur
- Det är inte troligt att han skulle ha någon verklig respekt för lagen, sa domaren Lawrence F Stengel när straffet lästes upp. Och han skulle förmodligen "utnyttja andra vid första bästa tillfälle".

Hans advokat jämförde det 130-åriga fängelsestraffet med att "avliva ett djur". Men själv visade Worman inga känslor när han fick höra straffet.

John Jackey Worman greps i Philadelphia 2007 när han bodde i sin mammas källare i Colwyn. Då hade han 1,2 miljoner barnporrbilder i sin dator. Och 11 000 videoklipp på när han själv gav sig på barn, uppger nyhetsbyrån AP.

Han upptäcktes tack vara att ett av hans offer, en ung flicka, gått till polisen efter att ha sett ett tv-program om pedofili och försått att det som hänt var fel, uppger åklagaren.


Fick hjälp av flickvänner
Under övergreppen assisterades han av sina före detta flickvänner.

Dorothy Prawdzik, 45, höll i kameran när han försökte våldta ett spädbarn. Hon klädde av och ställde upp barnen framför kamerna så att kunde våldta dem. Hon filmades också när hon hade sex med sin son, sin dotter och en brorsdotter. I april dömdes hon till 30 års fängelse.

Concettat Jackson, 46, lät honom sätta in dolda kameror i sitt hem och hjälpte honom lura till sig barn via sin barnpassning. Hon väntar fortfarande på sin dom.

John Jackey Worman hade inga trauman från sin barndom som kan förklara det han gjort. Han diagnostiserades som pedofil med en anti-social personlighetsstörning, det är allt.
För läkarna på fängelset har han berättat att han inte känner någon ånger för det han gjort barnen. "
Källa: Aftonbladet


Jag blir så äcklad att jag mår illa. Hur kan man vilja göra så mot ett barn? Hur kan det få finnas sådana här människor? HUR?!
Man blir fan ta mig mörkrädd. På riktigt. USCH!

Jag hoppas de spärras in någon riktigt djävlig stans där de får lida varje dag tills de dör, för jag antar att man inte kan övertala döden att tvinga dem kvar i livet i all evighet även om de förtjänar det. Men den tid de har kvar att leva borde de plågas. Mycket. Länge. Varje dag. Hela tiden. Oavbrutet.
Fy fan, säger jag bara. Ja, för det finns inga ord starka, hårda, fördömmande och avsky-uttryckande nog för att beskriva vad jag känner för sådant här. Så än en gång: Fy fan!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Couldn't agree more...

2009-08-16 @ 20:46:20
Postat av: Ronja

troligtvis får de det nog inte så hemskt som man vill att de ska ha det när man läser om det. I svenska fängelser till exempel får fångarna nästan dubbelt så bra mat som skolbarn.

2009-08-23 @ 14:31:08
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0