Shass puffar för: Within Temptations "Utopia" och "An Acoustic Night at the Theatre"

God morgon, ladies och gentlemän...

Såhär på morgonkvisten vill jag ge er Within Temptations sprillans nya låt, Utopia, och samtidigt göra lite promotion för deras kommande live-akustiska album. Har jag gjort det på MySpace får jag väl göra lite här också...
Låten Utopia är en helt nyskriven sång - en duett med en ny engelsk sångare vid namn Chris Jones. Den kommer ligga som sista spår på skivan "An Acoustic Night At The Theatre" (se nedan), samt släppas som singel i BENELUX-länderna den 23 oktober som promotion för skivan. När första nyheten om den kom beskrevs den som "a song you wouldn't expect on a WT-album". Här har ni den..."An Acoustic Night at the Theatre" består av 11 akustiska live-versioner av Within Temptations största och mest omtyckta låtar, bland annat Stand My Ground, Frozen, All I Need, Caged och duetten What Have You Done tillsammans med sångaren från Life of Agony - Keith Caputo (samt, som nämnt ovan, nya låten Utopia). (Att Ice Queen inte tagits med är nästan en smärre chock, dock mest för att man är så van att den är med överallt... Men kanske bandet tyckte det räckte med de sextionitton versioner de redan har av den?)
Inspelningarna är tagna från den mycket omtyckta och utsålda teater-turnén bandet hade hösten 2008; en turné som kommer återupprepas under april nästa år. Här har ni trailern för skivan:Tracklistan blir som följer:
01. Towards The End
02. Stand My Ground
03. Caged
04. All I Need
05. Frozen
06. Somewhere (feat. Anneke van Giersbergen)
07. The Cross
08. Pale
09. What Have You Done (feat. Keith Caputo)
10. Memories
11. Forgiven
12. Utopia (feat. Chris Jones)

Skivan släpps i Schweiz, Tyskland och Österrike den 30 oktober och i resten av världen den 2 november.

Längtar så det gör ont...

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Nerd! :*

2009-10-06 @ 07:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0